Haga

Intensieve ondersteuning bij een complexe PPS-light aanpak

Het HagaZiekenhuis in Den Haag wil voor de laatste fase van hun nieuw- vernieuw-bouwproject een zogeheten PPS-light aanpak hanteren. Om een goede aanbesteding te doen en optimaal resultaat te behalen, hebben zij ons gevraagd hen daarbij te onder-steunen en te adviseren.
Onze adviseurs ontwikkelden zowel privaat als publiek een uitgebreide expertise in het vastgoed en zorgsegment. Zo geven wij passende adviezen en weten wij precies wat er speelt bij dergelijke complexe constructies met verschillende partijen.

PPS-light aanpak bij een groot project

Het HagaZiekenhuis is aan het uitbreiden en renoveren en krijgt in 2016 de gewenste nieuw-bouw waaronder het Juliana Kinderziekenhuis, het Moeder- en Kindercentrum, een nieuw OK-complex en een Hart- en Vaatcentrum. Ze zoeken hierbij een betrouwbare partner die ook de komende 20 jaar verantwoordelijk blijft voor onderhoud en technisch beheer en start daarom een PPS-light aanpak.

Advies en ondersteuning voor een goede keus

De PPS-light aanpak is een complexe constructie waar verscheidene partijen een belang in hebben. Het is daarom belangrijk een gedegen keuze te maken op basis van voldoende kennis. Onze adviseurs bieden begeleiding in het proces bij het maken van deze keuze, het plan van aanpak en uiteindelijk de uitrol van de PPS-light aanpak.

Onze adviseurs hebben ervaring en expertise opgebouwd bij vergelijkbare aanbestedings-projecten en kunnen daarom evenwichtig en gegrond adviseren bij grootschalige projector-ganisaties. Wilt u verder praten over deze aanpak of advies op maat, neem dan contact op.

“Onze drive is het vertalen van huisvestingsvraagstukken in reële en goed functionerende gebouwen. Het analyseren van de wensen en het opzetten van een projectorganisatie waar creativiteit, besluitvaardigheid en maakbaarheid hand in hand gaan. Echt mensenwerk, of het nu een ziekenhuis, een gemeentehuis, een crematorium, een school of gebieds-ontwikkeling is.”
John Dols, partner Twynstra Gudde

John Dols

Het analyseren van de wensen, de vraag achter de vraag, en het vervolgens opzetten van een projectorganisatie waar creativiteit, besluitvaardigheid en maakbaarheid hand in hand gaan, is steeds weer een prachtig proces. Echt mensenwerk, of het nu een ziekenhuis, een gemeentehuis, een crematorium, een school, een woongebouw of een gebiedsontwikkeling is.

Meer weten?

Mail mij op jpd@tg.nl of bel op 06 - 20 43 31 97

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.